IDEJE ZA OKRASITEV

Že veste, kako boste letos okrasili novoletno jelko? Ker vemo, da včasih zmanjka idej smo pripravili nekaj predlogov za okrasitev in pripadajoče izdelke. Piko na "i" vsaki novoletni jelki vsekakor dajo lučke. Ne veste koliko jih rabite za svojo jelko? Upoštevajte višino jelko in seveda želje, neko osnovno pravilo pa je: 125 cm (208 lučk), 155 cm (320 lučk), 185 cm (420 lučk), 200 cm (640 lučk), 230 cm (800 lučk), 305 cm (1000 lučk).

Gozdna jelka

Les in elementi iz narave dodajajo toplino in domačnost. Pričarajte vzdušje gozda z naravnimi barvami, gozdnimi živalmi, angelčki, snežinkami in z umetnim snegom popršeno novoletno jelko. Dodaten sijaj pa ji dodajte s hladnimi belimi novoletnimi lučkami.

Pastelna jelka

Novoletna jelka v pastelnih barvah pričara v vašem stanovanju občutek zasnežene pokrajine. Nežne pastelne delujejo pomirjajoče in pravljično. Dodajte še hladne bele novoletne lučke in vaše stanovanje se lahko spremeni v pravo ledeno kraljestvo.

Klasična jelka

Klasična rdeča zlata kombinacija za vse ljubitelje tradicionalne, elegantne okrasitve. Bogati vzorčki in okraski raznolikih oblik naredijo vašo novoletno jelko še bolj posebno. Dodajte ji še tople rumene novoletne lučke, ki bodo poživele vaš dom.

Široka ponudba novoletnih izdelkov